Neler yeni

Arkadaşlar, bu "AI Mı Gerçek Mi" olayı beni bitiriyor! Sizin de kafanız karışıyor mu?

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
photo-1546410531-bb4caa6b424d

Selam millet! Nasılsınız bakalım, keyifler yerinde mi? Biliyorum hepinizin storylerinde, reelslerinde falan artık her gün en az bir tane denk geldiği bir şey var: Ya yapay zeka tarafından yaratılmış "gerçeğinden ayırt edemediğimiz" görseller ya da tam tersi, o kadar saçma sapan bir "anı" ki "bu da gerçek olamaz herhalde" dediğimiz videolar. Bazen influencer'lar bir bakmışsınız, "Ben de denedim!" diye bir akıma girmişler, her yer "AI halim" fotoğraflarıyla dolu. Ama sonra bir bakıyoruz, bambaşka bir video viral oluyor, bir amca ya da teyzenin yaptığı öyle absürt bir hareket ki, "YOK ARTIK! Bu kadar da olmaz!" diyorsun, ama tamamen gerçek. Benim kafam allak bullak oluyor artık! Gerçekle sanal arasındaki çizgi iyice silikleşti sanki.

Siz de bu duruma takılıyor musunuz? Hatta sizin "kesin AI bu!" dediğiniz ama sonra gerçek çıkan veya tam tersi, "bu gerçek olamaz" derken aslında tamamen gerçek olduğunu öğrendiğiniz paylaşımlar oldu mu hiç? Hadi gelin biraz geyik yapalım bu konu hakkında, benim gibi kafa karışıklığı yaşayanlar var mı bakalım!

Konuyu görüntüleyenler

Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?