Neler yeni

Asarcık'ta 76. Geleneksel Yağlı Güreş Heyecanı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
87745c28acf41bc20050f786d4f530fd747fb676eab2eacc6666d49ef4d6f8aa.webp

Samsun'un Asarcık ilçesinde düzenlenen 76. Geleneksel Panayır ve Kemerli Yağlı Güreşleri yoğun ilgi gördü. Etkinlikte 300 pehlivan er meydanında mücadele etti.

Samsun'un Asarcık ilçesinde bu yıl 76'ncısı organize edilen Geleneksel Asarcık Panayırı ve Kemerli Yağlı Güreşleri, ilçe sakinleri ve sporseverleri bir araya getirdi. Asarcık Belediyesi ve organizasyon komitesinin ev sahipliğinde Asarcık Mesire Alanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, kültürel gösteriler sunulurken çeşitli stantlar kuruldu.

Organizasyonun en dikkat çeken bölümü olan yağlı güreş müsabakalarında, 24'ü başpehlivan olmak üzere toplam 300 güreşçi dereceye girmek için ter döktü. Yaklaşık 20 bin kişinin takip ettiği müsabakalar, bölgedeki spor kültürünün yaşatılması adına önemli bir buluşma noktası oldu. Pehlivanların kıyasıya mücadelesi izleyicilerden büyük beğeni topladı.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Asarcık'ta 76. Geleneksel Panayır ve Kemerli Yağlı Güreşleri düzenlendi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Süper Lig'in ilk haftasında Amedspor ile Erzurumspor Diyarbakır'da kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan 2026-2027 eğitim takvimine göre okulların açılış ve tatil tarihleri netleşti. Öğrenciler ve öğretmenler için hazırlanan yeni dönem takvimi, eylül ayından haziran ayına kadar sürecek bir süreci kapsıyor.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?