Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Ünlü oyuncu Aslı Enver, kızı Elay'ın eğitim hayatına adım atmasının sevincini takipçileriyle paylaştı. Sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yapan Enver, kızının ilk okul günü heyecanını dile getirdi.
2022 yılında iş insanı Berkin Gökbudak ile dünyaevine giren başarılı oyuncu Aslı Enver, aile hayatına dair özel anları takipçileriyle buluşturmaya devam ediyor. Evliliklerinin ardından 2023 yılında kızları Elay'ı kucaklarına alan çift, anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşıyor.
Kızının büyüme sürecindeki önemli aşamaları paylaşmaktan geri durmayan Enver, Elay'ın anaokulundaki ilk gününe dair bir fotoğraf yayımladı. Ünlü oyuncu, bu özel anı okulun ilk gününü başarmanın mutluluğu ifadesiyle takipçilerinin beğenisine sundu. Sosyal medya kullanıcıları, Enver'in bu paylaşımına yoğun ilgi göstererek küçük Elay'a eğitim hayatında başarılar diledi.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
MobLand dizisinin başrol oyuncusu Tom Hardy'nin üçüncü sezonda yer alacağı resmi olarak açıklandı. Helen Mirren, set ortamında Hardy ile aralarında bir sorun olmadığını belirtti.
Go Türkiye Mini Dizileri serisi, yeni yapımı Kalbimin Rotası Karadeniz ile izleyici karşısına çıkıyor. Dizi, bölgenin eşsiz doğasını ve kültürel zenginliğini romantik bir hikaye üzerinden ekranlara taşıyor.
SHOW TV ekranlarında yayınlanacak olan Sevdan Bir Ateş dizisinin karakter fotoğrafları izleyiciye sunuldu. Yeni yapım 9 Eylül Çarşamba akşamı ekran macerasına başlıyor.