Neler yeni

Assam’da Sel Felaketi 1,1 Milyon Kişiyi Etkiledi, Ölüm Sayısı 100’e Çıktı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
7210e7321fdff02ae2db3683c68f58e27d237e19b998130f3d4ca290d2bebf0a.webp

Assam eyaletinde şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen seller 1,1 milyon insanı etkiledi ve ölüm sayısını 100’e yükseltti. Tarım arazileri de büyük zarar gördü.

Assam eyaletinde son günlerde yaşanan yoğun yağışlar, geniş çaplı sellerin ortaya çıkmasına neden oldu. Yetkililerin verdiği bilgiye göre, sel felaketi 1,1 milyondan fazla kişiyi doğrudan etkiledi. Bu süreçte hayatını kaybedenlerin sayısı 100’e ulaştı ve son 24 saat içinde iki yeni ölüm daha rapor edildi.

Sel, eyaletin altyapısına da büyük zarar verdi; özellikle 16.951 hektar tarım arazisi su altında kaldı. Bölge başkanı Himanta Biswa Sarma, durumun acil müdahale gerektirdiğini vurguladı.

Yerel yetkililer, afet yönetim ekiplerini seferber ederek zarar gören bölgelere yardım ulaştırıyor ve uzun vadeli iyileştirme planları üzerinde çalışıyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Hindistan'da sel felaketi 1 milyon kişiyi etkiledi: 100 kişi yaşamını yitirdi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Trump, Scharf’ın 1 Eylül’den itibaren Beyaz Saray Hukuk Danışmanlığı görevini devralacağını duyurdu. Scharf, daha önce federal savcı olarak görev yapmış ve çeşitli hukuki süreçlerde temsilci olarak bulunmuş.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?