Gaziantep'te düzenlenen Atlı Okçuluk 2026 Türkiye Şampiyonası'nın yarı final aşaması başarıyla tamamlandı. Organizasyon, yerel yönetim ve federasyon iş birliğiyle gerçekleştirildi.
Gaziantep, Atlı Okçuluk 2026 Türkiye Şampiyonası'nın kritik bir aşamasına ev sahipliği yaptı. Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu ile Şahinbey Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar sonucunda, şampiyonanın yarı final yarışları tamamlandı.
Geleneksel spor kültürünü yaşatmayı hedefleyen etkinlik, sporcuların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Yarı final müsabakalarının sona ermesiyle birlikte, şampiyonanın final aşamasına geçiş süreci için hazırlıklar başladı. Organizasyon, bölgedeki geleneksel sporlara olan ilgiyi artırmayı amaçlıyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Atlı Okçuluk 2026 Türkiye Şampiyonası'nın yarı finalleri Gaziantep'te tamamlandı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Süper Lig'in ilk haftasında Amedspor ile Erzurumspor Diyarbakır'da kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan 2026-2027 eğitim takvimine göre okulların açılış ve tatil tarihleri netleşti. Öğrenciler ve öğretmenler için hazırlanan yeni dönem takvimi, eylül ayından haziran ayına kadar sürecek bir süreci kapsıyor.