Neler yeni

Avrasya Üniversitesi'nde YKS Başarısı: Doluluk Oranı Yüzde 99'a Çıktı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
3b88ceb9f1e0b9640066f5e336b1bbfb9299d9d24a970a7515082d67530e0322.webp

Avrasya Üniversitesi, YKS yerleştirme sonuçlarında yüzde 99 doluluk oranına ulaşarak önemli bir başarı elde etti. Üniversite yönetimi, öğrencilere destek olmak amacıyla eğitim ücretlerinde artışa gitmediğini açıkladı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, Trabzon merkezli Avrasya Üniversitesi dikkat çekici bir başarıya imza attı. Üniversite, kontenjanlarında yüzde 99 oranında doluluk sağlayarak Türkiye genelinde tercih edilen yükseköğretim kurumları arasında yer aldı.

Elde edilen bu başarının ardından değerlendirmelerde bulunan Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, öğrencilerin ve ailelerin üniversiteye gösterdiği güvenin kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti. Yıldız, üniversitenin akademik kadrosunu ve fiziki altyapısını dünya standartlarına taşımak için yoğun bir çalışma yürüttüklerini vurguladı.

Tercih dönemindeki başarının temelinde toplumsal sorumluluk bilinciyle alınan kararların yattığını belirten Yıldız, yükseköğretime erişimi kolaylaştırmak adına bu yıl eğitim ücretlerine zam yapmadıklarını açıkladı. Ailelerin bütçesini korumayı öncelik haline getirdiklerini belirten Mütevelli Heyet Başkanı, eğitime ulaşılabilirliği artırmayı hedeflediklerini dile getirdi. Ömer Yıldız ayrıca, üniversitenin gelişim sürecine sağladığı katkılardan dolayı Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'a teşekkürlerini iletti. Yeni akademik yılın tüm öğrenciler için hayırlı olmasını dileyen yönetim, gençlerin hayallerine ortak olmaya devam edeceklerini belirtti.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Avrasya Üniversitesi yüzde 99'a ulaşan tercih oranıyla dikkat çekti

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Mohamed Salah'ın transferiyle popülaritesi artan Trabzonspor'un Avrupa maçı Mısır televizyonlarında ekranlara gelecek. ON Sport kanalı, Ferencváros karşılaşmasının yayın haklarını aldığını duyurdu.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?