Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
EUROMETAL öncülüğünde bir araya gelen sektör temsilcileri, Brüksel'de çelik üretiminin korunması talebiyle protesto düzenledi. Göstericiler, haksız rekabet ve istihdam kaybına dikkat çekmek için sembolik eylemler gerçekleştirdi.
EUROMETAL öncülüğünde toplanan çelik sektörü temsilcileri, Avrupa'daki üretim tesislerinin geleceğini korumak amacıyla Brüksel'de bir protesto gerçekleştirdi. Sektör çalışanları, özellikle AB dışından gelen ucuz ithal ürünlerin yerel fabrikaları ciddi şekilde zorladığını ifade etti.
Göstericiler, Avrupa dışındaki üreticilerin çevre ve iklim standartlarına tabi tutulmamasının haksız bir rekabet ortamı oluşturduğunu savundu. Üretim kapasitesindeki düşüşe ve istihdam kayıplarına dikkat çekmek isteyen katılımcılar, yürüyüş sırasında sembolik tabutlar taşıyarak sektörün içinde bulunduğu zorlu süreci protesto etti.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Avrupa çelik sektöründen Brüksel'de protesto: Ucuz ithalata karşı üretim çağrısı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İstanbul'da 8 yıldır aranan bir hükümlü, kadın kılığında gizlenirken polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelinin yakalanmamak için kız kardeşinin kimliğini kullandığı belirlendi.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim yılı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye ve çanta yardımı başlattı. Yardımlar, belediye ekipleri tarafından öğrencilerin evlerine ulaştırılıyor.