Neler yeni

🇩🇪 Avrupa'da Ücretsiz Üniversite Okunabilen Ülkeler: Almanya Ve Norveç Şartları

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
egitim.png

Sadece Dönemlik Küçük Harçlar Ve Bloke Hesap Güvencesiyle Yurt Dışında İngilizce Eğitim Lisans/Yüksek Lisans

Amerika veya İngiltere'deki üniversitelerin yıllık yıllık on binlerce dolarlık fahiş okul ücretleri (Tuition fees) orta halli ailelerin bütçelerini aşar. Oysa Avrupa'nın göbeğinde, eğitim kalitesi dünyaca ünlü olan bazı sosyal devletlerde üniversite eğitimi yabancı öğrenciler için bile tamamen ücretsizdir.

💰 Bloke Hesap (Sperrkonto) Ve Kabul Kriterleri Gerçekleri

Almanya Devlet Üniversiteleri (Sıfır Eğitim Ücreti): Okullara yıllık eğitim parası ödemezsiniz; sadece dönemlik 200-300 Euro'luk toplu taşıma kartı dahil küçük harçlar alınır. Ancak vize alabilmek için Almanya hükümetinin belirlediği yıllık yaşam masrafı tutarını (Almanya bankasında bloke hesap açarak) güvence göstermek zorundasınız.
İngilizce Bölüm Kontenjanları Rekabeti: Ücretsiz üniversitelerde tamamen İngilizce eğitim veren lisans/yüksek lisans programları mevcuttur ancak buralara tüm dünyadan binlerce başvuru geldiği için not ortalamanızın (GPA) ve IELTS puanınızın tavan olması gerekir.

❓ Avrupa'da (Almanya vb.) Ücretsiz Üniversite Veya Yüksek Lisans Eğitimi Alan/Başvuran Var mı aramızda?

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?