Bağcılar'da kaçak alkol operasyonu: Binlerce malzeme ele geçirildi

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
3263345e3925c73db002ca3fce2e971a0852c4841a2c26e700842ad526acd75c.webp

İstanbul'da bir depoya düzenlenen baskında çok sayıda kaçak alkol ve üretim malzemesi ele geçirildi. Gözaltına alınan üç şüpheli mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 10 Ağustos tarihinde Bağcılar ilçesi Göztepe Mahallesi'ndeki bir adrese operasyon düzenledi. Yapılan fiziki kontrollerde, deponun kaçak alkol üretimi için kullanıldığı belirlendi. Ekiplerin gerçekleştirdiği aramalarda, piyasaya sürülmeye hazır 40 adet kaçak etiketli alkol ile dolum aşamasındaki 59 adet şişe bulundu.

Operasyonun kapsamı, ele geçirilen üretim malzemeleriyle genişledi. Depoda yapılan detaylı incelemelerde 27 bin adet şişe kapağı, iki adet kapak basma aparatı ile çok sayıda sahte bandrol ve alkol etiketi ele geçirildi. Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında yürütülen soruşturma çerçevesinde İ.Ç., F.Ç. ve S.K. isimli üç şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki yasal işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Ele geçirilen tüm materyallere el konulurken, bölgedeki kaçakçılık faaliyetlerine yönelik denetimlerin sürdüğü bildirildi.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Bağcılar’da kaçak alkol deposuna baskın! Binlerce kapak ve sahte bandrol ele geçirildi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde trafikte önü kesilen bir sürücü saldırıya uğradı. Olayda yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken saldırganlar hakkında soruşturma başlatıldı.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?