- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 15,242
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Suriye'nin başkenti Şam'da bir dizi resmi görüşme gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında iki ülke arasındaki yatırım imkanları değerlendirildi.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Suriye'nin başkenti Şam'a gitti. Gerçekleştirilen ikili görüşmelerde, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkiler ve özellikle yatırım fırsatları masaya yatırıldı.
Bakan Bolat, Suriye'deki muhataplarıyla yaptığı görüşmelerde iş birliği alanlarını değerlendirdi. Görüşmelerin ana gündem maddesini, karşılıklı yatırımların geliştirilmesi ve ticari ilişkilerin güçlendirilmesi oluşturdu. Ziyaret, bölgedeki ekonomik etkileşimin artırılması hedefleri doğrultusunda gerçekleştirildi.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Ticaret Bakanı Bolat, Şam'da ikili görüşmelerde bulundu
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Milas'taki ormanlık alanların yapılaşmaya açıldığı yönündeki iddiaları reddetti. Söz konusu arazilerin şahıs mülkü olduğu ve orman vasfı taşımadığı vurgulandı.
Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu kuralında yaptığı değişikliği eleştirdi. Kulüp, kararın eşitlik ilkesine aykırı olduğunu ve belirli bir takımı koruduğunu savundu.