- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 30,669
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların dijital güvenliğini artıracak yeni düzenlemeler üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Ayrıca kendisine yönelik iddialar hakkında hukuki süreç başlattığını belirtti.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların internet ortamında korunmasına yönelik önemli bir adım attıklarını açıkladı. Bakanlık, çocuklara ait hesaplar için yüksek gizlilik standartlarını içeren yeni bir düzenleme üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.
Bakan Göktaş, şahsına yönelik ortaya atılan fon iddialarına ilişkin suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti. Bu süreçten elde edilecek olası tazminatların Aile ve Gençlik Fonu'na bağışlanacağını vurguladı. Öte yandan bakanlık, ihtiyaç sahipleri ile gönüllüleri bir araya getirmeyi hedefleyen İyilik Var adlı dijital platformu vatandaşların kullanımına sundu.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Bakan Göktaş: Çocuk hesaplarına yönelik yüksek gizlilik ayarları getiriyoruz
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Ünlü oyuncu Kerem Alışık, MIPCOM 2026 fuarında başrolünde yer aldığı Haysiyet dizisi ve Türk yapımlarının küresel başarısı hakkında açıklamalarda bulundu. Alışık, dizinin dünya sahnesindeki yerini vurguladı.
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin yeni bölümü ile Galatasaray-Barcelona maçı aynı güne denk geldi. İzleyiciler, yayın akışındaki olası değişiklikleri takip ediyor.