- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 7,691
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Adalet Bakanı Gürlek, dini değerlerin suç faaliyetlerinde kullanılamayacağını ifade etti. Devletin hem ibadet özgürlüğünü koruduğunu hem de suçla mücadele ettiğini belirtti.
Adalet Bakanı Gürlek, inanç ve dini değerlerin hiçbir şekilde suç faaliyetleri için bir araç veya kalkan olarak kullanılamayacağını açıkladı. Hukukun üstünlüğüne dikkat çeken Gürlek, devletin suç teşkil eden eylemlerle mücadele ederken aynı zamanda vatandaşların inanç ve ibadet özgürlüğünü koruma konusundaki kararlılığını da sürdürdüğünü ifade etti.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Bakan Gürlek: İnanç ve dini değerler, hiçbir şekilde suç faaliyetlerinin aracı veya kalkanı haline getirilemez
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Bankaların ek hesap limitleri haziran ayında 936 milyar liraya ulaşarak tüm zamanların rekorunu kırdı. Kullanımın artmasıyla birlikte gecikme payları ve faiz yükü de vatandaşların cebini yakmaya devam ediyor.
17 Ağustos Pazartesi günü Süper Lig, 1. Lig ve Avrupa kupalarında önemli maçlar oynanacak. Futbolseverler günün programını merak ediyor.
Beş yıl önce kaybolan Gülistan Doku'ya ilişkin yürütülen soruşturmada, organize suç yapısı iddiasıyla tutuklu sayısı 28'e ulaştı. Soruşturma süreci cinayet şüphesi ekseninde derinleştiriliyor.