- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 30,718
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 77. Uluslararası Uzay Kongresi kapsamında düzenlenecek Halk Günü'ne katılım çağrısı yaptı. Uzay ve teknoloji tutkunları etkinliğe davet edildi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, uzay ve teknoloji alanına ilgi duyan vatandaşlara önemli bir çağrıda bulundu. Bakan Kacır, 77. Uluslararası Uzay Kongresi (IAC 2026) kapsamında gerçekleştirilecek olan Halk Günü etkinliğine tüm meraklıları davet etti.
Teknoloji dünyasının önemli buluşmalarından biri olan kongre, uzay çalışmalarına meraklı olan geniş kitleleri bir araya getirmeyi hedefliyor. Bakanlık, bu özel gün aracılığıyla uzay teknolojileri konusundaki farkındalığı artırmayı amaçlıyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır'dan uzay meraklılarına davet
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Diyanet İşleri Başkanlığı, 9 Ekim tarihli cuma hutbesinde Gazze'deki insani krize dikkat çekti. Hutbede toplumsal dayanışmanın önemi ve boykotun ahlaki boyutu ele alındı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Antalya'da düzenlenen 77. Uluslararası Uzay Kongresi'nin halka açık oturumuna davette bulundu. Etkinlikte Türkiye'nin uzay vizyonu ve teknolojik hedefleri masaya yatırılacak.