Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilin milli eğitim müdürleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda öğrencilerin milli değerlere bağlı yetiştirilmesi konusu öne çıktı.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye genelindeki 81 ilin milli eğitim müdürüyle bir araya gelerek eğitim süreçlerini değerlendirdi. Toplantıda, öğrencilerin ülkenin birliğine ve beraberliğine sahip çıkacak bireyler olarak yetiştirilmesinin önemi vurgulandı.
Bakan Tekin, bu hedefin önümüzdeki dönemde bakanlığın ana gündem maddesi olacağını ifade etti. Eğitim camiasının bu doğrultuda çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Bakan Tekin, 81 ilin milli eğitim müdürüyle görüştü
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Ankara'nın Sincan ilçesinde bir kuyumcudan 580 bin lira değerinde altın çalan şüpheli, esnafın kovalamacası sonucu yakalandı. Gözaltına alınan şahıs polis merkezine götürüldü.
PTT, 2026 yılının ilk yarısında 210 milyon gönderiye ulaşarak kargo hacmini yüzde 17 artırdı. Dijitalleşme yatırımlarıyla teslimat süreçlerine canlı takip ve NFC ile ödeme gibi yeni özellikler eklendi.