Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, terörsüz bir Türkiye süreci için tüm kesimleri sorumluluk almaya davet etti. Meclis'in görevini tamamladığını belirten Tekin, sürecin başarıya ulaşması için toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaptı.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, terörsüz bir Türkiye hedefi doğrultusunda yürütülen sürece ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ve milletvekillerinin üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirdiğini ifade eden Tekin, sürecin başarıya ulaşması için toplumsal katılımın şart olduğunu belirtti.
"Gelin hep beraber sahip çıkalım" diyen Bakan Tekin, herkesi bu süreçte sorumluluk almaya ve taşın altına elini koymaya davet etti. Bakan, terörsüz bir gelecek için ortak hareket etmenin önemine dikkat çekti.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Milli Eğitim Bakanı Tekin: Terörsüz Türkiye sürecine hep beraber sahip çıkalım
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İçerik üreticisi Ruhi Çenet, New York'ta modern dünyadan izole yaşayan Hasidik Yahudilerin yaşamını kayıt altına aldı. Çenet, deneyimlerini CNN TÜRK ekranlarında paylaştı.
ETİ, iklim değişikliğine karşı geliştirilen yerli Kanatlı Buğdayı çeşidinin ilk tohumluk hasadını tamamladı. Proje, tarımsal sürdürülebilirlik adına önemli bir adım olarak öne çıkıyor.