Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, hazırlanan yeni müfredatın temel değerlerini açıkladı. Çalışmaların milli birlik ve vatanseverlik ekseninde şekillendiğini vurguladı.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitim sisteminde uygulanan yeni müfredatın kavramsal altyapısının büyük önem taşıdığını ifade etti. Hazırlık sürecinde toplumsal değerlerin ön planda tutulduğunu belirten Tekin, müfredatın içeriğinin milli birlik, beraberlik ve dayanışma gibi temel unsurlarla güçlendirildiğini dile getirdi.
Bakan Tekin, vatanın tüm değerlerine sahip çıkma bilincinin eğitim programının merkezinde yer aldığını vurguladı. Bu kavramsal çerçevenin, öğrencilerin vatanseverlik duygularını pekiştirmeyi hedeflediği kaydedildi.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Milli Eğitim Bakanı Tekin: Müfredatımızın içeriği, inşa ettiğimiz kavramsal çerçeve çok önemli
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
ABD Başkanı Donald Trump, Hürmüz Boğazı'ndaki faaliyetlere müdahale etmesi halinde Umman'ı bombalayacaklarını açıkladı. İran ile yaşanan gerilim ve mutabakat ihlalleri bölgedeki çatışmaları derinleştiriyor.
Vize randevusu alma sürecindeki yoğunluğu kullanan dolandırıcılar, bot yazılımlarla randevuları kapatarak vatandaşlardan haksız kazanç sağlıyor. Yetkililer, vize garantisi veren kişi veya kurumlara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor.