Bana Masal Anlatma Filmi Hakkında Merak Edilenler

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
ce84280531e2e539d92bd03626a68bb15e4d400bf5fa49a6325d8ce3febdf0d9.webp

Burak Aksak tarafından yönetilen Bana Masal Anlatma, 2015 yılında izleyiciyle buluşan romantik komedi türünde bir yapımdır. İstanbul'un tarihi dokusunu yansıtan film, Rıza ve Ayperi karakterlerinin hikâyesine odaklanıyor.

2015 yılının başında vizyona giren Bana Masal Anlatma, Türk sinemasının sevilen romantik komedi yapımları arasında yer alıyor. Senaryosu ve yönetmenliği Burak Aksak'a ait olan film, izleyicileri İstanbul'un tarihi atmosferiyle buluşturuyor.

Filmin çekimleri, İstanbul'un köklü semtlerinden biri olan Suriçi bölgesinde gerçekleştirildi. Mahalle kültürünün ve tarihi dokunun ön planda tutulduğu yapım, dolmuş şoförlüğü yapan Rıza karakterinin hayatının, Ayperi ile tanışmasının ardından nasıl değiştiğini konu alıyor. Rıza, çevresi tarafından sevilen, çekingen ancak kalbi iyilikle dolu bir genç olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği film, geniş ve başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip. Başrolleri paylaşan Fatih Artman ve Hande Doğandemir'e; Devrim Yakut, Erdal Tosun, Tarık Ünlüoğlu, Gürkan Uygun, Cihan Ercan, Burcu Biricik, Cengiz Bozkurt, Berat Yenilmez, Ani İpekkaya, Sadi Celil Cengiz, Neslihan Aker, Gökçe Bahadır, Yılmaz Erdoğan ve Çağlar Ertuğrul gibi isimler eşlik ediyor.

9 Ocak 2015 tarihinde sinemalarda gösterime giren film, hem mahalle yaşamını hem de iki gencin kesişen yollarını samimi bir dille anlatıyor. İstanbul'un kendine has dokusunu hikâyesinin merkezine yerleştiren yapım, vizyona girdiği dönemden bu yana izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, dini lider Hamaney ile yaptığı görüşmenin ardından sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu. Hamaney'in yaralandığına dair iddialar ise tartışılmaya devam ediyor.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?