Neler yeni

Bana Masal Anlatma Filmi Hakkında Merak Edilenler

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
ff8845a14d24cb619b8e733f241a377d47298a698a0563943dcac7b5e5b297ac.webp

2015 yapımı romantik komedi türündeki Bana Masal Anlatma filminin oyuncu kadrosu ve konusu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Film, bir dolmuş şoförü ile masalsı bir karakterin yollarının kesişmesini konu alıyor.

2015 yılında izleyiciyle buluşan Bana Masal Anlatma, romantik komedi türünün sevilen örnekleri arasında yer alıyor. Yapım, Suriçi mahallesinde yaşayan ve herkes tarafından sevilen dolmuş şoförü Rıza'nın hayatına odaklanıyor. Çekingen bir yapıya sahip olan Rıza'nın dünyası, Ayperi isimli gizemli ve etkileyici bir genç kızın mahalleye gelişiyle tamamen değişiyor.

Filmin hikayesi, kahraman olma hayalleri kuran Rıza ile kendi kahramanını arayan Ayperi arasındaki duygusal bağ üzerine kuruludur. Mahalle kültürünün sıcaklığını ve dostluk bağlarını ön plana çıkaran yapım, izleyicilere masalsı bir atmosfer sunuyor.

Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan projede başrolleri Fatih Artman ve Hande Doğandemir paylaşıyor. Bu ikiliye eşlik eden diğer isimler arasında Burcu Biricik, Ercan Yazgan, Ani İpekkaya, Devrim Yakut, Gürkan Uygur, Erdal Tosun ve Tarık Ünlüoğlu gibi başarılı oyuncular bulunuyor. Mahalle esnafının ve dostlukların merkezde olduğu bu yapım, vizyona girdiği dönemden bu yana ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Bana Masal Anlatma filminin konusu nedir? Bana Masal Anlatma filminin oyuncuları kimler?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Avrupa, tarihinin en sıcak yaz mevsimini yaşarken aşırı hava olayları nedeniyle büyük bir krizle karşı karşıya kaldı. Sıcaklıkların mevsim normallerinin çok üzerine çıkması, hem can kayıplarına hem de altyapı sorunlarına neden oldu.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?