Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KAYMEK Göznuru Kurs Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Başkan, kursiyerlerle bir araya gelerek eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, şehirdeki mesleki eğitim ve kişisel gelişim faaliyetlerini yerinde incelemek amacıyla KAYMEK Göznuru Kurs Merkezi'ni ziyaret etti. Merkezde yürütülen çalışmaları yakından takip eden Büyükkılıç, kursiyerlerle bir araya gelerek sohbet etti.
Ziyaret sırasında merkezde eğitim gören vatandaşların yanı sıra yabancı uyruklu kursiyerlerle de görüşen Başkan Büyükkılıç, sunulan eğitim hizmetlerinin önemine vurgu yaptı. KAYMEK bünyesinde gerçekleştirilen mesleki ve kişisel gelişim kurslarının, katılımcıların yeteneklerini geliştirmelerine katkı sağladığı belirtildi.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Başkan Büyükkılıç, KAYMEK Göznuru’nda kursiyerlerle buluştu
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Ukrayna'nın 35. bağımsızlık yıl dönümünde konuşan Cumhurbaşkanı Zelenski, Rusya'nın savaş stratejilerini eleştirerek uluslararası topluma destek çağrısı yaptı. Kiev'de düzenlenen törenlere çok sayıda Avrupalı lider katıldı.
24 Ağustos Pazartesi günü hem Türkiye'de hem de Avrupa liglerinde futbol heyecanı devam ediyor. Süper Lig ve Premier Lig başta olmak üzere birçok önemli karşılaşma sporseverleri bekliyor.