Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, üniversiteye yerleşen öğrencileri kutladı. Başkan Büyükkılıç, Kayseri'yi tercih eden gençleri şehre davet ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından YKS yerleştirme sonuçlarının duyurulmasıyla birlikte, üniversite eğitimi almaya hak kazanan öğrenciler için yeni bir dönem başladı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından bir değerlendirme yaparak, üniversiteye yerleşen tüm gençleri tebrik etti.
Üniversiteye adım atmanın gençlerin hayatındaki en kritik dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulayan Büyükkılıç, öğrencilerin emeklerinin karşılığını almasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Büyükkılıç, özellikle eğitim hayatlarını Kayseri'de sürdürecek olan öğrencilere özel bir mesaj göndererek, şehre gelecek gençleri sevgi ve muhabbetle karşılamaya hazır olduklarını belirtti.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak gençlere güvendiklerini ifade eden Büyükkılıç, öğrencilerin yeni eğitim dönemlerinin başarılar, güzel dostluklar ve unutulmaz anılarla dolu geçmesini temenni etti. Kayseri'yi tercih eden öğrencilere seslenen Büyükkılıç, "Hepiniz Kayseri'ye hoş geldiniz" diyerek gençleri şehre beklediklerini yineledi. Başkan, öğrencilerin eğitim süreçlerinde her zaman yanlarında olduklarını ve şehrin gençlere kucak açtığını belirterek, tüm öğrencilere gelecek eğitim hayatlarında başarılar diledi.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Başkan Büyükkılıç’tan Kayseri’yi tercih eden gençlere tebrik
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İngiltere Premier Lig temsilcisi Newcastle United, Bosna Hersekli savunmacı Amar Dedic ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. 24 yaşındaki oyuncu, teknik direktör Matthias Jaissle ile tekrar bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.