Neler yeni

Başkent Millet Bahçesi'nde AK Parti'nin 25'inci yıl dönümü coşkusu

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Katılım
26 May 2026
Mesajlar
6,062
Tepkime puanı
0
Puanları
0
741bfafbedd05ecff30fbc4f3f019b8a8b25ec69eeb782dbe267f3245c68403b.webp


AK Parti'nin kuruluşunun 25'inci yıl dönümü Ankara'da düzenlenen geniş katılımlı bir etkinlikle kutlandı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan bağlılıklarını dile getirdi.

AK Parti'nin 25'inci kuruluş yıl dönümü, Ankara'da bulunan Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen görkemli bir programla kutlandı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen çok sayıda vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini göstermek amacıyla etkinlik alanında bir araya geldi.

Farklı şehirlerden uzun yolculuklar yaparak Ankara'ya ulaşan katılımcılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgilerini ve bağlılıklarını çeşitli ifadelerle dile getirdi. Gaziantep, Van ve Elazığ gibi illerden gelen vatandaşlar, Erdoğan'ın liderliğine duydukları güveni vurgularken, genç katılımcılar da siyasi sürece olan inançlarını paylaştı. Etkinlikte, AK Parti'nin 25 yıllık geçmişine atıfta bulunan vatandaşlar, partinin hizmetlerine ve liderlik anlayışına yönelik memnuniyetlerini ifade etti.

Program sırasında duygusal anlar yaşayan katılımcılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görme arzularını ve ona olan minnetlerini dile getirdi. Bazı vatandaşlar, Erdoğan döneminde gerçekleştirilen hizmetlerin önemine dikkat çekerek, bu süreçte duydukları gururu paylaştı. Gençler ise "Durmak yok, yola devam" sloganıyla bağlılıklarını yineledi. Etkinlik, partinin kuruluşundan bu yana geçen 25 yıllık süreci kutlayan ve geleceğe yönelik mesajlar içeren konuşmalarla devam etti. Katılımcılar, liderlerine olan sevgilerini ifade ederken, AK Parti'nin siyasi yolculuğuna olan inançlarını bir kez daha vurguladılar. Ankara'daki bu buluşma, partinin kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında yoğun bir ilgiyle takip edildi.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Millet bahçesinde sevgi seli: Reis’imizle durmak yok yola devam

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

İYİ Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Fahrettin Cevheroğlu, damadının evini bastığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Olayda damadın darp edildiği iddia ediliyor.
 

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?
    Üst