Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Bayraktar AKINCI TİHA, yerli güdüm kitleri kullanılarak gerçekleştirilen atış testlerini başarıyla tamamladı. İnsansız hava aracı, hedeflerini tam isabetle vurarak imha etti.
Türk savunma sanayisinin yerli imkanlarla geliştirdiği Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA), yeni bir test aşamasını daha başarıyla geride bıraktı. Entegrasyon çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen atışlarda, LGK-82 ve GÖZDE güdüm kitleri kullanıldı.
Test sürecinde belirlenen hedeflere yönelik atışlar yapan Bayraktar AKINCI, mühimmatları tam isabetle hedefe ulaştırdı. Başarıyla tamamlanan bu atışlar, yerli güdüm sistemlerinin hava araçlarıyla uyumunu ve operasyonel etkinliğini bir kez daha kanıtlamış oldu.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Bayraktar AKINCI, milli güdüm kitleriyle hedefleri tam isabetle vurdu
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Milli Savunma Bakanlığı, Marmara Denizi ve Kıbrıs açıklarında meydana gelen deniz kazalarına yönelik yürütülen arama kurtarma çalışmalarına dair güncel bilgileri paylaştı. Bakanlık, bölgedeki operasyonların ilgili kurumlarla koordineli şekilde devam ettiğini belirtti.
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi için hazırladığı oyuncu listesi henüz resmiyet kazanmadı. Sarı-kırmızılı ekibin Avrupa serüveni 9 Eylül'deki Sporting maçıyla başlayacak.