- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 14,315
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
İstanbul Bayrampaşa'da bir kadını darp eden şahsa müdahale eden iki polis memuru, saldırganın yakınlarının saldırısına uğradı. Yaralanan polislerin ardından operasyon düzenleyen ekipler, dört şüpheliyi tutukladı.
İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, sokak ortasında bir kadının darp edildiğini gören iki polis memuru duruma müdahale etti. Özel Harekat ve Çevik Kuvvet şubelerinde görevli polis memurları O.K. ve M.A.K., tarafları sakinleştirmeye çalıştıkları sırada saldırgan M.Y.'nin olay yerine çağırdığı kardeşlerinin hedefi oldu.
Üç kardeşin gerçekleştirdiği saldırı sonucunda polis memuru O.K. karın ve sırt bölgesinden bıçaklanırken, diğer memur M.A.K. ise başından aldığı darbelerle yaralandı. Olay yerinden araçla kaçan şüpheliler, Bayrampaşa Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin başlattığı operasyonla kısa sürede tespit edildi. Bir iş yerinde saklandıkları belirlenen şüpheliler, yaşanan kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı.
Yapılan aramalarda olayda kullanıldığı değerlendirilen bıçak, kanlı tişörtler ve yaralı polise ait cüzdan ele geçirildi. Ayrıca darp edilen kadının evinde yapılan aramada ruhsatsız bir tabanca bulundu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.Y., M.D.Y., M.Y. ve Z.T. isimli dört şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaralı polis memurlarının tedavisi sürerken, olayla ilgili soruşturma derinleştirildi.
1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Bayrampaşa'da akılalmaz olay: Sokak ortasında kadını darp etti! Müdahale eden 2 polis yaralandı...
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Sakarya'nın Serdivan ilçesinde nefes borusuna üzüm kaçan 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan çocuk toprağa verildi.