BDDK'dan bir varlık yönetim şirketine iptal kararı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
d641717419dd8a62401044adf53d71f6edbadb7c3e63c5927816dcbe9e5367a5.webp

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, BLG Varlık Yönetim AŞ'nin çalışma iznini sonlandırdı. Söz konusu karar Resmi Gazete'de yayımlanarak kamuoyuna duyuruldu.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), sektörde faaliyet gösteren BLG Varlık Yönetim AŞ hakkında önemli bir karara imza attı. Kurul, 6 Ağustos tarihinde gerçekleştirdiği toplantı neticesinde şirketin sahip olduğu faaliyet izninin iptal edilmesini kararlaştırdı.

Söz konusu gelişme, Resmi Gazete'nin güncel sayısında yayımlanarak resmileşti. İptal kararının, Varlık Yönetim Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları ile Devralınacak Alacaklara İlişkin İşlemler Hakkında Yönetmelik kapsamında alındığı ifade edildi. Düzenlemenin 17'nci maddesinin birinci fıkrasına dayandırılan bu yaptırım ile şirketin piyasadaki operasyonel yetkisi sona erdirilmiş oldu.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

BDDK varlık yönetim şirketinin faaliyet iznini iptal etti

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

AJet, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yapılacak uçuşlarda yüzde 30 indirim fırsatı sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen yolcuların belirli bir kod kullanması gerekiyor.

Sermaye Piyasası Kurulu, sürdürülebilir finansman araçlarını genişleterek sosyal projeleri kapsama dahil etti. Yeni düzenlemeyle bu alandaki ihraçlarda kurul ücretlerinde yüzde 50 indirim uygulanacak.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?