Neler yeni

🎨 Behance ve Dribbble Portfolyosunu Global İş Geliştirme Aracına Dönüştürmek

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
egitim.png

İşin Aslı Nereye Gidiyor Bu Durum?

Tasarımcılar veya UI/UX uzmanları için Behance ve Dribbble, sadece güzel görseller paylaşıp beğeni toplama yeri değildir; doğru optimize edilmiş bir profil, global markaların direktörlerinin size doğrudan iş teklifleriyle (Inbound Lead) gelmesini sağlayan devasa birer vitrindir.

Gözden Kaçırdığımız Detaylar ve Madalyonun Diğer Yüzü

Birçok tasarımcı projelerini sadece tek bir mockup görseli koyup paylaşıyor. Bu tarz tasarımlar etkileşim almaz. Küresel kafa avcıları ve sanat yönetmenleri, projenin arkasındaki düşünce yapısını, araştırma süreçlerini (case study) görmek isterler.

Benim Naçizane Yaklaşımım ve Önerilerim

• Tasarımlarınızı paylaşırken 'Moodboard' aşamasından, renk paleti seçimlerine, wireframe çizimlerinden son arayüze kadar olan tüm üretim yolculuğunu büyük, detaylı bir sunum görseli (Presentation) halinde yayınlayın.
• Profilinizin hakkımda ve iletişim kısımlarına mutlaka İngilizce olarak 'Hizmete açığım, proje bazlı kontratlar için e-posta gönderin' ibaresini ve güncel kurumsal mailinizi eklemeyi unutmayın.

Siz Ne Düşünüyorsunuz? Gelin Tartışalım

Değerli Sosyal Forum sakinleri; tasarımlarınızı sergilemek için en çok hangi platformdan (Behance mi, Dribbble mı) global geri dönüş alıyorsunuz?

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?