Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
İsrail'in ana havalimanı olan Ben Gurion, küresel ölçekte en fazla uçuş aksaklığı yaşanan merkezler arasında yer aldı. İniş ve kalkış verileri, havalimanındaki operasyonel sorunların boyutunu gözler önüne serdi.
İsrail'in en önemli ulaşım noktalarından biri olan Ben Gurion Havalimanı, dünya genelindeki havalimanları arasında uçuş aksaklıklarıyla öne çıktı. Yapılan değerlendirmeler, havalimanındaki iniş ve kalkış operasyonlarının toplamında ciddi aksamalar yaşandığını ortaya koydu.
Küresel havacılık verileri ışığında hazırlanan analizler, Ben Gurion'un en fazla aksaklık yaşanan havalimanları listesine girdiğini doğruladı. Yolcuların uçuş planlarını etkileyen bu durum, havalimanının operasyonel verimliliği konusunda dikkatleri üzerine çekti.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
İsrail'in Ben Gurion Havalimanı, dünyanın en fazla aksaklık yaşanan havalimanlarından biri oldu
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Bakan Akın Gürlek, İstanbul ve İzmir'de organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlar hakkında bilgi verdi. Suç yapılarına karşı mücadelenin kararlılıkla süreceği vurgulandı.
ABD'de 29 eyalet, çocukların ruh sağlığını bozduğu ve gizlilik yasalarını ihlal ettiği gerekçesiyle Meta'ya karşı büyük bir dava başlattı. Şirket, bağımlılık yapıcı algoritmalar tasarlamak ve 13 yaş altı çocukların verilerini izinsiz toplamakla suçlanıyor.