- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 30,667
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir binanın yıkımını sosyal medya hesabından paylaştı. Bakanın yıkım görüntüsünü övünerek paylaşması tepki çekti.
İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, işgal altındaki Doğu Kudüs'te gerçekleştirilen bir yıkımı sosyal medya hesabından duyurdu. Tur Mahallesi'nde bulunan ve Filistinlilere ait olduğu belirtilen beş katlı binanın, İsrail güçleri tarafından yıkıldığı açıklandı.
Bakan Ben-Gvir, yıkım anına ait fotoğrafı kişisel hesabından paylaşarak durumu övünerek aktardı. Söz konusu olay, bölgedeki mülkiyet ve yıkım politikalarına yönelik tartışmaları yeniden gündeme taşıdı.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
İsrailli aşırı sağcı bakan, Filistinlilere ait binanın yıkıldığını gösteren fotoğrafı övünerek paylaştı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Gençlerbirliği teknik direktörü Metin Diyadin, istifa kararında ısrarcı olması üzerine kulüple yollarını ayırdı. Başkan Haydar Arda Çakmak, yeni teknik direktör seçimi için acele etmeyeceklerini belirtti.
Yunanistan, Türkiye'ye karşı askeri üstünlük sağlamak amacıyla önümüzdeki on yıl için 30 milyar avroluk kapsamlı bir savunma bütçesi ayırdı. Atina yönetimi, ABD, Fransa ve İsrail ile yaptığı anlaşmalarla hava ve deniz gücünü modernize etmeyi hedefliyor.