Beşiktaş'ta transfer harekatı: Üç isim gündemde

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
4dd5d2aea89091f83db146ffc11b7f7525f04413d6631db43c9b79562d1e06bb.webp

Beşiktaş, teknik heyetin raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek için üç bölgeye odaklandı. Siyah-beyazlı yönetim, Lukebakio, Sarr ve Pereira transferleri için görüşmelerini sürdürüyor.

Yeni sezon öncesinde kadrosunu birçok isimle güçlendiren Beşiktaş, teknik heyetin talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlı yönetim, eksik görülen üç bölge için belirlediği adaylarla temaslarını sürdürüyor.

Kanat hattı için Benfica forması giyen 28 yaşındaki Dodi Lukebakio'yu hedefine alan yönetim, Portekiz ekibinin talep ettiği 20 milyon Euro'luk bonservis bedeli üzerinde pazarlıklarını yürütüyor. Orta saha bölgesinde ise Fabio Miretti'nin ardından çok yönlü bir oyuncu arayışına giren Beşiktaş, Tottenham'ın 23 yaşındaki Senegalli orta sahası Pape Matar Sarr'ı en güçlü aday olarak belirledi. Piyasa değeri 30 milyon Euro civarında olan oyuncu için kulübüyle bonservis görüşmeleri yapılıyor.

Savunma hattında Felix Uduokhai'nin ayrılığı sonrası oluşan boşluğu doldurmak isteyen siyah-beyazlılar, Flamengo forması giyen Leo Pereira için teklifini güncelledi. Brezilya ekibine yapılan teklif 15 milyon Euro seviyesine yükseltilirken, Flamengo tarafının 18 milyon Euro talep ettiği öğrenildi. Yönetim, bu transferleri tamamlayarak kadro derinliğini artırmayı hedefliyor. Öte yandan, Rangers'ın Cerny için yaptığı teklif sonrası kulüpler arasındaki bonservis pazarlıkları da devam ediyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Beşiktaş transferde rotayı netleştirdi: Sarr, Lukebakio ve Pereira masada

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Çanakkale'de bulunan Cem Yılmaz, yaşadığı ani rahatsızlık sonucu hastaneye götürüldü. Sanatçının sağlık durumuna ilişkin hastane önünden bilgiler aktarılıyor.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?