Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Beşiktaş, yeni sezon kadro planlaması kapsamında sağ kanat ve orta saha bölgelerine odaklandı. Yönetim, belirlenen adaylar için kulüpleriyle görüşmelerini sürdürüyor.
Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlı yönetim, özellikle sağ kanat ve orta saha bölgelerine yapılacak takviyeler için yoğun bir mesai harcıyor. Hücum hattının sağı için gündemde olan Fares Ghedjemis, David Neres ve Dodi Lukebakio gibi isimlerle temaslar devam ediyor.
Orta saha hattını genç ve dinamik bir oyuncuyla desteklemek isteyen Beşiktaş, Viking forması giyen Tobias Moi üzerinde duruyor. Norveç ekibine 4 milyon Euro seviyesinde bir teklif sunan yönetim, karşı taraftan gelen 6 milyon Euro bonservis bedeli ve ek şartlar talebi nedeniyle henüz anlaşma sağlayamadı. Görüşmelerin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.
Transfer listesindeki bir diğer isim olan Joe Willock için ise Newcastle United ile yürütülen süreç bekleme aşamasında. İngiliz kulübünün 20 milyon Euro civarındaki bonservis beklentisini yüksek bulan Beşiktaş yönetimi, rakamda indirim talep ederek bekleyişe geçti. Siyah-beyazlı kurmaylar, orta saha bölgesindeki eksikliği kısa süre içerisinde gidermeyi hedefliyor. Kulüp, hem mali şartları uygun hem de takıma doğrudan katkı sağlayacak isimler üzerinde titizlikle durmaya devam ediyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Beşiktaş, orta saha hattını güçlendirmek amacıyla transfer çalışmalarına hız verdi. Fransız oyuncu Kevin Danois'den beklediği yanıtı alamayan siyah-beyazlı yönetim, rotasını tecrübeli Alman yıldız Leon Goretzka'ya çevirdi.
Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki galibiyeti Türkiye'nin UEFA ülke puanına katkı sağladı. Temsilcimiz güncel sıralamada 9. basamaktaki yerini korumaya devam ediyor.