Neler yeni

Beşiktaş'ta Vlahovic Transferi Tamamlandı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
e697153ff03db8c35dffddea3f822e400cd87e25c7e4d2f087dc17efb91480d0.webp

Beşiktaş, Sırp futbolcu Vlahovic ile anlaşma sağlayarak oyuncuyu İstanbul'a getiriyor. Transfer sürecinde Teknik ve Scout Direktörü Eduard Graf kritik bir rol üstlendi.

Beşiktaş, kadrosunu güçlendirme çalışmaları kapsamında önemli bir adım atarak Vlahovic ile el sıkıştı. Transfer sürecinin kilit ismi olan Teknik ve Scout Direktörü Eduard Graf, oyuncunun menajerliğini yapan babası Milos Vlahovic'i ikna etmek amacıyla iki hafta boyunca Sırbistan'da çalışmalar yürüttü.

Anlaşmanın son aşaması için Başkan Serdal Adalı ve Asbaşkan Murat Kılıç da Sırbistan'a uçtu. Siyah-beyazlı yönetim heyetinin, yıldız futbolcuyla birlikte bugün saat 14.30 sularında İstanbul'a varması öngörülüyor.

Kulüple bağlarını sürdüren Eduard Graf, bu sezonki transfer hamlelerinde belirleyici bir figür oldu. Daha önce Alexander Nübel ve Leandro Trossard'ın takıma kazandırılmasında etkili olan Alman profesyonel, Vlahovic operasyonunda da fark yarattı. Beşiktaş, bu hamleyle birlikte yıldız isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor.

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Van Gölü kıyısında ölü bulunan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in ölümündeki şüpheler sürüyor. Savcılık, ailenin iddiaları üzerine rektör ve yeğeninden DNA örnekleri aldı.

Senatör Bernie Sanders, güvenlik riskleri nedeniyle büyük teknoloji şirketlerinin yapay zeka geliştirme süreçlerini askıya almasını istedi. Sektör çalışanları da hükümetten hız sınırlayıcı uluslararası önlemler bekliyor.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?