Neler yeni

Beyoğlu'nda İtalyan profesör evinde ölü bulundu

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
21de1cd241bec44969ab49dd346253ed7a06fe1921b324b49584940099284e2b.webp

İstanbul Beyoğlu'nda yaşayan İtalyan profesör Ruggero D'Angerio, evinde hareketsiz halde bulundu. Olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde uzun yıllardır eğitim sektöründe görev yapan İtalyan profesör Ruggero D'Angerio, yaşadığı evde hayatını kaybetmiş halde bulundu. Hacıahmet Mahallesi'ndeki daireye, kendisinden haber alamayan emlakçısı yedek anahtarı kullanarak giriş yaptı. İçeri giren emlakçı, D'Angerio'yu yatak üzerinde yarı çıplak ve hareketsiz bir şekilde görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde profesörün yaşamını yitirdiğini doğruladı. Polis ekipleri tarafından evde gerçekleştirilen ilk incelemelerde, D'Angerio'nun vücudunda herhangi bir darp, kesici veya delici alet yaralanmasına dair iz tespit edilmedi. Olayın ardından profesörün cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

İstanbul'daki Galileo Galilei İtalyan Lisesi ve Özel İtalyan Lisesi gibi kurumlarda öğretmenlik yapmış olan D'Angerio'nun vefatı eğitim camiasında üzüntüyle karşılandı. Savcılık makamı, ölümü şüpheli bularak geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Ekiplerin evdeki incelemeleri ve adli tıp raporunun sonuçları, olayın aydınlatılması açısından belirleyici olacak.

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Beyoğlu'nda sır ölüm. İtalyan profesörün cansız bedeni bulundu

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

16 Ağustos Pazar günü hem Türkiye'deki liglerde hem de Avrupa'da futbol heyecanı devam ediyor. Süper Lig, 1. Lig ve Avrupa liglerinden birçok karşılaşma futbolseverlerle buluşacak.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?