- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 12,407
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Beyoğlu'nda sürücüsüz kalan kargo aracının yokuştan kayarak park halindeki bir otomobile çarpması sonucu maddi hasarlı kaza meydana geldi. Kazada yaralanan olmazken, otomobilin askıda kaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, Kadı Mehmet Efendi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, park halindeki bir otomobil kargo aracının çarpması sonucu askıda kaldı. 12 Mayıs Salı günü saat 12.15 sıralarında gerçekleşen kazada, paket dağıtımı yapmak üzere aracından ayrılan sürücünün kullandığı kargo aracı, iddiaya göre fren sistemindeki arıza nedeniyle yokuştan aşağıya doğru hareket etti.
Kontrolsüz şekilde ilerleyen kargo aracı, Mustafa Meral'e ait park halindeki otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, yol kenarında bulunan kapalı kasa bir minibüse çarparak askıda kaldı. Olay yerine çağrılan çekici yardımıyla askıda kalan araç bulunduğu yerden kurtarıldı. Kazada herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, araçlarda maddi hasar oluştu. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Olayın ardından açıklama yapan araç sahibi Mustafa Meral, aynı noktada daha önce de benzer bir kaza yaşadığını ifade etti. Meral, "Ben bu kazayı daha önce de yaşamıştım" diyerek, geçmişte de benzer şekilde yokuştan gelen bir aracın otomobiline çarptığını belirtti. Kaza anı ise çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, kargo aracının yokuştan kayarak otomobile çarptığı ve otomobilin minibüse çarparak askıda kaldığı anlar net bir şekilde görülüyor.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Beyoğlu'nda yokuştan kayan kargo aracının çarptığı otomobil askıda kaldı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Samsun'da bir demir çelik fabrikasının kumanda odasında meydana gelen patlamada iki işçi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.