- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 11,124
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki bir maden ocağında meydana gelen tavan çökmesi sonucu bir işçi hayatını kaybetti. Yaralanan diğer işçilerin tedavisi devam ediyor.
Ankara'nın Beypazarı ilçesi Hırkatepe Mahallesi'nde bulunan bir maden sahasında iş kazası yaşandı. Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, çalışma alanının arka kısmında meydana gelen tavan çökmesi, şiddetli bir basınca yol açtı. Oluşan basıncın etkisiyle savrulmalar yaşanırken, bir maden işçisi hayatını kaybetti. Olayda yaralanan diğer çalışanlar ise bölgeye sevk edilen ekipler tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililer, kazanın oluşumuna dair ilk tespitlerin tavan çökmesine bağlı basınç kaynaklı olduğunu belirtti.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Küresel piyasalardaki gelişmelerin etkisiyle motorin fiyatlarında artış bekleniyor. 21 Ağustos itibarıyla İstanbul, Ankara ve İzmir'deki güncel akaryakıt fiyatları yeniden düzenleniyor.
NATO, Hürmüz Boğazı'ndaki deniz trafiğinin güvenliğini sağlamak amacıyla genelkurmay başkanları düzeyinde bir toplantı gerçekleştirdi. Görüşmenin bir ittifak misyonu olmadığı ve yalnızca kolaylaştırıcı bir rol üstlenildiği vurgulandı.
Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani, İslamabad'da gerçekleştirdiği temaslarda Türkiye'nin yeniden imar sürecindeki rolüne dikkat çekti. Bölgesel ilişkiler ve diplomatik adımlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
İngiltere Meteoroloji Ofisi, şiddetli El Nino etkisiyle 2027'nin en sıcak yıl olabileceğini duyurdu. Uzmanlar, gıda güvenliği ve tarımsal üretim konusunda ciddi riskler oluşabileceği konusunda uyarıyor.