Bingöl'de İnşaatta Asansör Kazası: Bir İşçi Hayatını Kaybetti

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Katılım
26 May 2026
Mesajlar
2,464
Tepkime puanı
0
Puanları
0
4f4cb0c43ad99a7ea04a202f50ff975e1903334abe655a8c4e4cf6d817e9dbad.webp


Bingöl'ün Genç ilçesinde asansör montajı yapan bir işçi, üzerine kabin düşmesi sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan 32 yaşındaki Muhammed Uyğur, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde devam eden bir inşaat çalışmasında trajik bir iş kazası yaşandı. Öğleden sonra meydana gelen olayda, 32 yaşındaki Muhammed Uyğur asansör montajı yaptığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle asansör kabini üzerine düştü.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye hızla sağlık, itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi. Ekiplerin yoğun çabasıyla kabin altından çıkarılan ağır yaralı işçi, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi.

Hastanede tedavi altına alınan Uyğur, doktorların gerçekleştirdiği tüm tıbbi müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İşçinin cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Yunanistan, Türkiye'ye oldukça yakın bir konumda bulunan Karaada'da askeri konukevleri açarak bölgedeki askeri varlığını pekiştirdi. Ankara, gayri askeri statüdeki adada yapılan bu hamleyi yakından takip ediyor.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun danışmanlarının Katar'a gizli bilgi sattığı öne sürüldü. Muhalefet kanadı durumu devlet çıkarlarına ihanet olarak nitelendirirken soruşturma devam ediyor.
 

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?
    Üst