- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 646
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Bodrum'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak park halindeki bir araca çarptı. Kazada yaralanan iki kişi hastanede tedavi altına alındı.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Kapuz Caddesi üzerinde seyir halinde olan 34 AKG 73 plakalı otomobil, sürücüsü F.M.A.'nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Kaldırıma çarptıktan sonra taklalar atan araç, bir alışveriş merkezinin otoparkında bulunan kapalı kasa kamyonete çarparak durabildi.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü F.M.A. ile araçta yolcu olarak bulunan A.İ.V., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hastanedeki tedavilerinin devam ettiği bildirildi.
Kaza anı ise bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, hızla ilerleyen otomobilin kaldırıma çarptığı ve ardından taklalar atarak savrulduğu anlar yer aldı. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Bodrum'da otomobilin takla attığı kaza kamerada: 2 yaralı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Antalya'da bir galeriye yönelik kundaklama ve gasp olayına karıştığı tespit edilen şüpheli, kaçmaya çalışırken Kütahya'da yakalandı. Şüphelinin İstanbul'a gitmek için kullandığı korsan takside yapılan aramada suç delilleri ele geçirildi.