Bodrum'da Ormanlık Alanda Kaybolan Gençler Gece Boyunca Kurtarıldı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
65739500c73a88e8908f5b0a16157313c68546f7cceb781118baf41b63054191.webp

Bodrum'un Bitez bölgesinde kaybolan beş genç, uzun bir arama çalışması sonrası güvenli bir şekilde bulundu. Sağlıkları iyi olduğu bildirildi.

Bodrum ilçesine tatil amaçlı gelen beş genç, akşam saatlerinde denize girmek ve bölgeyi keşfetmek için Bitez Mahallesi'ndeki Akvaryum Koyu'na doğru yürüdü.

Havanın kararmasıyla yollarını kaybeden gençler, 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine polis, SAR Arama Kurtarma, Acil Yardım Derneği ve Mahalle Afet Gönüllüleri ekipleri bölgeye sevk edildi.

Sahil Güvenlik ekipleri de denizden destek sağladı ve ekipler yaklaşık dört kilometrelik alanda gece boyunca arama çalışması yürüttü.

Arama sonucunda beş genç bulundu, Bitez Limanı'na getirildi ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Bandırma Caddesi'nde bir araç, iki genç çocuğa çarptı; biri yaşamını yitirirken diğeri ağır yaralandı. Sürücü gözaltına alındı.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?