Bolvadin’de yaklaşık iki bin öğrenci, harçlıklarını artırarak yetim çocukların kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için bağış yaptı. Proje, paylaşma ve yardımlaşma duygularını pekiştirmeyi amaçlıyor.
Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, yerel müftülük ve Diyanet Vakfı Kadın Kolları iş birliğiyle yürütülen "Yetim Kardeşlerime Selam Gönderiyorum" projesi kapsamında, yaklaşık iki bin Kuran kursu öğrencisi bir araya geldi.
Beş hafta süren etkinlikte, öğrenciler kendi harçlıklarını artırarak kumbaralarına para koydu ve bu bağışlar yetim çocukların kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak üzere toplandı.
Projenin amacı, gençlere paylaşma, yardımlaşma ve merhamet duygularını sadece teorik olarak değil, pratikte de deneyimletmek.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Enstitü Sosyal, lisans programlarının üç yıla çekilmesini öneriyor. Model, maliyetleri azaltırken öğrencilere erken kariyer fırsatı sunmayı amaçlıyor.
Osmanlı arşivlerinden alınan 142 renk, Hülya Dönmez’in organik yöntemle hazırladığı atölyede dünya sanatçılarına ulaşıyor.