- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 21,243
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Borsa İstanbul, güne yüzde 0,22 oranında değer kazanarak başladı. Bankacılık ve holding endeksleri güne artışla giriş yaptı.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,22 oranında bir yükselişle 14.081,17 puandan giriş yaptı. Endeks, bir önceki işlem gününü yüzde 1,25 değer kaybı yaşayarak 14.050,56 puandan tamamlamıştı.
Güne başlarken bankacılık endeksi yüzde 1,17, holding endeksi ise yüzde 0,18 oranında değer kazandı. Sektör endeksleri arasında en yüksek getiriyi yüzde 1,18 ile madencilik sektörü sağlarken, en fazla düşüş kaydeden alan yüzde 1,97 ile bilişim sektörü oldu.
2 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Şanlıurfa'da zabıta ekiplerinin yakaladığı İran uyruklu bir dilencinin üzerinden 60 bin lira nakit para ele geçirildi. İdari para cezası uygulanan şahıs sınır dışı edildi.
Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Türkiye ve Almanya karşı karşıya geliyor. Mücadele 3 Eylül'de İstanbul'da oynanacak.
Silivri açıklarında çarpışma sonucu batan Tuğberk İmamoğlu gemisinin 11 dakikada sulara gömülmesi teknik incelemeye alındı. Uzmanlar, gemideki 4 bin tonu aşkın rulo sac yükünün ve gövdedeki hasarın batış hızını etkilemiş olabileceğini belirtiyor.