Neler yeni

Bursa'da Çocuklar İçin Hentbol Akademisi Kuruldu

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
a30412d9e57cdc149bccb54474ae29ea1db47a5d216cc26feaea205caefb8737.webp

Nilüfer Belediyespor ve Türkiye Hentbol Federasyonu, 7-13 yaş arası çocuklara yönelik yeni bir hentbol akademisi başlattı. Uzman antrenörler eşliğinde yürütülen projeyle altyapının güçlendirilmesi hedefleniyor.

Nilüfer Belediyespor ile Türkiye Hentbol Federasyonu, Bursa'da hentbol sporunu yaygınlaştırmak ve altyapıyı desteklemek amacıyla önemli bir projeye imza attı. İş birliği çerçevesinde hayata geçirilen Hentbol Akademisi, 7 ile 13 yaş arasındaki çocuklara kapılarını açarak eğitim faaliyetlerine başladı. Bursa'da kulüp düzeyinde bir ilk olma özelliği taşıyan bu girişim, genç sporcuların gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Akademide görev alan antrenörler, milli takım tecrübesine sahip uzman isimlerden oluşuyor. Eğitim programı sadece hentbol tekniklerini değil, aynı zamanda atletizm, cimnastik ve hareket eğitimi gibi temel becerileri de kapsıyor. Nilüfer Belediyespor Hentbol Takımı Baş Antrenörü Aydemir Aslankaya, projenin temel amacının çocuklara sporu sevdirmek ve Bursa'nın hentbol potansiyelini en üst seviyeye taşımak olduğunu vurguladı.

Halen yaklaşık 40 öğrencinin eğitim gördüğü akademide, yaz dönemi boyunca antrenmanlar salı, perşembe ve cumartesi günleri gerçekleştiriliyor. Okulların açılmasıyla birlikte eğitim takvimi cumartesi ve pazar günlerini kapsayacak şekilde güncellenecek. Nilüfer Belediyespor'un lokomotif görevi üstlendiği bu projede, daha fazla çocuğa ulaşılması ve hentbol altyapısının canlandırılması hedefleniyor. Yetkililer, tüm çocukları bu spor disipliniyle tanışmaya davet ederek, kulübün projeye tam destek verdiğini belirtiyor.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Türkiye'nin ikinci yüksek hızlı tren hattı olan Ankara-Konya hattı, 15 yılda 22,8 milyon yolcuya hizmet verdi. Bakan Uraloğlu, hattın ulaşım süresini 2 saatin altına indirdiğini belirtti.

Kırıkkale Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava sinema etkinliğinde vatandaşlar keyifli anlar yaşadı. Konserle başlayan gece, animasyon film gösterimiyle devam etti.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?