Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Bursa'da üniversite eğitimi alan Filistinli öğrencilerin masraflarına katkı sağlamak amacıyla dört günlük bir hayır çarşısı kuruldu. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki etkinlikte çeşitli ürünler satışa sunuluyor.
Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu, kentteki üniversitelerde eğitim gören Filistinli öğrencilere destek olmak amacıyla anlamlı bir projeyi hayata geçirdi. Bursa Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi bünyesindeki öğrencilerin eğitim masraflarına katkı sağlamayı hedefleyen hayır çarşısı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kapılarını ziyaretçilere açtı.
Dört gün sürecek olan etkinlikte, sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla hazırlanan çeşitli ürünler yer alıyor. Stantlarda gıda ürünlerinden el yapımı eşyalara, oyuncaklardan Filistin kültürünü yansıtan özel ürünlere kadar geniş bir yelpaze bulunuyor. Platform yetkilileri, elde edilecek gelirin öğrencilerin hem güz hem de bahar dönemi masraflarını karşılaması için kullanılacağını belirtti.
Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu Hanım Birimi Başkanı İmran Tezcan, vatandaşları dayanışmaya davet ederek stantların her gün 11.00 ile 17.00 saatleri arasında açık olacağını ifade etti. Etkinliğe platformun başkanlık düzeyinde katılım sağlanırken, bölge halkının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Bu çalışma, öğrencilerin eğitim süreçlerini kesintisiz sürdürebilmeleri adına önemli bir destek mekanizması oluşturuyor.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Bursa'da eğitim gören Filistinli öğrenciler için hayır çarşısı açıldı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Kadıköy'de gerçekleştirilecek trafik düzenlemesi kapsamında bazı cadde ve sokakların trafiğe kapatılacağını açıkladı. Sürücüler için alternatif güzergahlar belirlendi.