Neler yeni

Bursa'da Havacılık ve Uzay Teknolojileri Fen Lisesi İçin Hazırlıklar Sürüyor

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
3d50582c7e1f9e6d56e5584501af9f8ceaa17088f68382a473fd575fbd7a2b0d.webp

Bursa'da kurulacak olan özel fen lisesi için çalışmalar hız kazandı. Proje, kurumlar arası iş birliğiyle hayata geçiriliyor.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK'ın katkılarıyla hayata geçirilen GUHEM Havacılık ve Uzay Teknolojileri Fen Lisesi için eğitim hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Gökmen Uzay ve Havacılık Merkezi bünyesinde faaliyet gösterecek olan okul, havacılık ve uzay alanında nitelikli bireyler yetiştirmeyi hedefliyor. Eğitim kurumunun faaliyete geçmesiyle birlikte, öğrencilerin teknoloji odaklı bir müfredatla geleceğe hazırlanması amaçlanıyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla okulun kapılarını öğrencilere açması bekleniyor.

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Bursa'da uzaya uzanan eğitim yolculuğu için geri sayım başladı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

İspanya'nın Granada kentinde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremde üç kişi hafif yaralandı. Sarsıntı nedeniyle bazı binalarda hasar oluştu.

Sınır Tanımayan Doktorlar yetkilisi Ozan Ağbaş, Gazze'deki insani durumun yapısal kısıtlamalar nedeniyle ağırlaştığını ifade etti. Bölgedeki tıbbi malzeme ve su erişimi üzerindeki engellerin yaşamı tehdit ettiği belirtiliyor.

Ankara-Niğde Otoyolu'nda madeni yağ yüklü bir TIR'ın devrilmesi sonucu yangın çıktı. Kazada sürücü hayatını kaybederken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?