Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Bursa'da yaşanan silahlı çatışma sonrası polis memuru hakkında açılan dava devam ediyor. Savcılık, memurun eyleminin meşru müdafaa kapsamında olduğunu belirtti.
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 16 Aralık 2025 tarihinde bir eğlence mekanında meydana gelen olayda, Berk Keleş isimli şahıs Önder Y.'yi bacağından yaraladı. Olay yerine intikal eden polis memuru M.S.'ye ateş açan Keleş, memurun karşılık vermesi sonucu hayatını kaybetti.
Olayın ardından polis memuru M.S. hakkında kasten öldürme suçlamasıyla dava açıldı. Ancak duruşma sürecinde Cumhuriyet savcısı, memurun gerçekleştirdiği eylemin meşru müdafaa sınırları içerisinde değerlendirilmesi gerektiğini mahkemeye sundu. Hukuki süreç, tarafların ifadeleri ve delillerin incelenmesiyle devam ediyor.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Taksi içinde polise ateş açmıştı! Bir kişinin öldüğü olayda yeni gelişme
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İzmir'in Konak ilçesinde doğal gaz çalışmaları sonrası onarılmayan yollar, mahalle sakinlerini kendi çözümlerini üretmeye zorladı. Vatandaşlar, oluşan yoğun tozdan korunmak için sokaklara halı serdi.
Talas Belediyesi, 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde ilçe genelindeki okullarda kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışması başlattı. Öğrencilerin daha güvenli ortamlarda eğitim görmesi hedeflenen çalışmalar kırsal mahallelerden başlatıldı.