Neler yeni

Bursaspor'un Yeni Golcüsü Kelechi Iheanacho: Taraftarın Etkisi Büyük!

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
sosyalforum.png

Merhaba arkadaşlar,

Son günlerin en çok konuşulan transferlerinden biri olan Kelechi Iheanacho, sonunda Bursaspor'a imza attı! Manchester City ve Leicester City gibi önemli kulüplerde oynamış Nijeryalı golcü, 22 Temmuz 2026'da resmen yeşil-beyazlı formayı giydi. Instagram'da paylaşılan videoda Iheanacho'nun "Gelmemde taraftarlarımızın etkisi çok büyük" demesi, camiada büyük heyecan yarattı. Bu transfer, Bursaspor taraftarının sosyal medyadaki yoğun desteğinin ne kadar etkili olabileceğini bir kez daha gösterdi.

Transfer süreci de oldukça hareketli geçti. Bursa Hakimiyet'in 4 Temmuz 2026 tarihli paylaşımına göre, Bursaspor transfer komitesi Iheanacho ile 2-3 kez görüşmüş ve son teklifini sunarak beklemeye geçmişti. Bu görüşmelerin ardından 20 Temmuz 2026'da SporBursa'nın duyurduğu gibi, Iheanacho Erok maçı devre arasında Topuk Yaylası'na gelerek Başkan Enes Çelik ve yöneticilerle bir araya geldi. Bu görüşmelerin olumlu sonuçlanmasıyla birlikte 3 yıllık sözleşme imzalandı. Iheanacho'nun gelişi, Bursaspor'un Süper Lig'e yükseliş hedeflerinde önemli bir adım olarak görülüyor.

Iheanacho'nun Bursaspor'a gelmesi, hem kulüp hem de Türk futbolu için dikkat çekici bir gelişme. Taraftarların bu transferdeki rolü ve oyuncunun motivasyonu, önümüzdeki sezon için büyük umutlar vaat ediyor. Özellikle sosyal medyada 'Senior man' lakabıyla anılan oyuncuya gelen tebrik yorumları ve destek mesajları, ne kadar sevildiğini ve beklentilerin yüksek olduğunu gösteriyor. Bakalım Iheanacho, Bursaspor'da nasıl bir performans sergileyecek ve takımı hedeflerine ulaştırabilecek mi?

Siz bu transfer hakkında ne düşünüyorsunuz? Iheanacho'nun Bursaspor'a katkısı ne olur? Yorumlarınızı bekliyorum! 👇

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?