Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ünlü komedyen Cem Yılmaz, tedavisinin ardından taburcu edildi. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Yılmaz, sigarayı bıraktığını duyurdu.
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Ayvacık'ta bulunan yazlığında geçirdiği kalp krizi nedeniyle acil olarak Çanakkale'ye sevk edildi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleştirilen anjiyo operasyonunun ardından Koroner Yoğun Bakım Ünitesi'nde 48 saat boyunca gözetim altında tutulan Yılmaz, tedavisinin tamamlanmasıyla taburcu edildi.
Sağlık durumunun iyi olduğunu sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan sanatçı, daha sağlıklı bir yaşam sürmek adına sigarayı bıraktığını açıkladı. Hayranlarına destekleri için teşekkür eden Yılmaz, "Beni yine kurtardınız" ifadesini kullandı. Takipçilerine kalp ve damar sağlığı konusunda uyarılarda bulunan komedyen, herkesin düzenli olarak kontrollerini yaptırması gerektiğini vurguladı.
Yılmaz, sosyal medyadaki sağlık tartışmalarına da esprili bir dille yaklaşarak, kulak memesindeki çizgiyle ilgili yapılan yorumları tiye aldı. Toplumun sağlık konusunda daha bilinçli olması gerektiğini belirten sanatçı, hayatın değerine dikkat çekti. Yılmaz'ın yaşadığı bu süreç, hayranları arasında geniş yankı uyandırırken, sanatçının sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Kalp krizi geçiren Cem Yılmaz'dan yeni karar: 'Beni yine kurtardınız...'
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Sakarya'da özel halk otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.