Adana'nın Ceyhan ilçesinde kuyuya düşen bir inek, itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla kurtarıldı. Hayvanına kavuşan sahibi büyük sevinç yaşadı.
Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Tatlıkuyu Mahallesi'nde yaşanan olayda, bir inek dengesini kaybederek kuyuya girdi. Hayvanın düştüğünü fark eden sahibi Fatma Beşaltı, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine intikal eden itfaiye görevlileri, ineği bulunduğu yerden çıkarmak için kapsamlı bir operasyon başlattı.
Uzun süren çalışmaların ardından vinç yardımıyla kuyudan çıkarılan inek, sahibine teslim edildi. Hayvanına tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Beşaltı, kurtarma ekibine sarılarak duygusal anlar yaşadı. Beşaltı'nın ekiplere yönelik teşekkürlerini sunduğu anlar, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Milli Eğitim Bakanlığı, yeni eğitim dönemi öncesinde okulların güvenliğini sağlamak amacıyla 30 bin bahçe görevlisi istihdam edeceğini duyurdu. Bakan Yusuf Tekin, fiziksel güvenlik sistemlerinin yanı sıra insan kaynağı desteğiyle tedbirlerin güçlendirileceğini açıkladı.
Ceyhan'da kuyuya düşen ineği itfaiye ekipleri vinçle kurtardı. Hayvanına kavuşan sahibi duygusal anlar yaşadı.
Kayseri'deki Hürmetçi Sazlığı'nda yaşayan yılkı atları, gün batımında oluşturdukları eşsiz manzarayla ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Bölgeye gelen fotoğraf tutkunları, atların dört nala koştuğu anları ölümsüzleştiriyor.