Neler yeni

Ceyhan'da kuyuya düşen inek kurtarıldı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
94b965ec86ed243c1aa8254c6484e143a43da0ce9c8dfb92c717cd7287dd7b9f.webp

Ceyhan'da kuyuya düşen ineği itfaiye ekipleri vinçle kurtardı. Hayvanına kavuşan sahibi duygusal anlar yaşadı.

Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Tatlıkuyu Mahallesi'nde yaşanan olayda, bir inek dengesini kaybederek kuyuya düştü. Durumu fark eden hayvan sahibi Fatma Beşaltı, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım talebinde bulundu. İhbar üzerine bölgeye hızla intikal eden itfaiye ekipleri, ineği bulunduğu yerden çıkarmak için kapsamlı bir çalışma başlattı.

Uzun süren uğraşların ardından ekipler, vinç yardımıyla ineği kuyudan sağ salim çıkarmayı başardı. Hayvanının kurtarılmasıyla büyük bir mutluluk yaşayan Fatma Beşaltı, itfaiye erlerine sarılarak gözyaşlarına hakim olamadı. Beşaltı, kurtarma operasyonunu gerçekleştiren ekibe teşekkürlerini iletti. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Yürekleri ısıtan görüntüler! İtfaiyeye sarılıp gözyaşı döktü

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Milli Eğitim Bakanlığı, yeni eğitim dönemi öncesinde okulların güvenliğini sağlamak amacıyla 30 bin bahçe görevlisi istihdam edeceğini duyurdu. Bakan Yusuf Tekin, fiziksel güvenlik sistemlerinin yanı sıra insan kaynağı desteğiyle tedbirlerin güçlendirileceğini açıkladı.

Kayseri'deki Hürmetçi Sazlığı'nda yaşayan yılkı atları, gün batımında oluşturdukları eşsiz manzarayla ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Bölgeye gelen fotoğraf tutkunları, atların dört nala koştuğu anları ölümsüzleştiriyor.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?