Neler yeni

ChatGPT'ye Erişimde Sorun Yaşandı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
ccd806a708eea2dc2de57054aa3bab1a908a86e6529227476765ddf6f448d89a.webp

Popüler yapay zeka sohbet robotu ChatGPT'ye Perşembe günü erişim sorunları yaşandı. Kullanıcılar mobil uygulama ve internet sitesinde hata mesajlarıyla karşılaştı.

Yapay zeka sohbet robotu ChatGPT'ye 3 Eylül 2026 Perşembe günü erişim sorunları yaşandı. Kullanıcılar, hem mobil uygulama hem de internet sitesi üzerinden sisteme bağlanmaya çalıştıklarında hata mesajlarıyla karşılaştıklarını bildirdi. Sorunların yerel saatle 17.22 sularında başladığı belirtildi. OpenAI tarafından konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

CHATGBT ÇÖKTÜ MÜ? 3 Eylül ChatGBT neden girilemiyor? ChatGBT ne zaman düzelecek?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Bayraktar Akıncı TİHA, LGK-82 lazer güdüm kiti ve Gözde güdüm kiti ile gerçekleştirilen mühimmat atış testlerini başarıyla tamamladı. Testlerde, zırhlı araçlar ve hareketli hedefler tam isabetle vuruldu.

Süper Loto çekiliş sonuçları için şans oyunu tutkunlarının bekleyişi sürüyor. Çekilişin ardından kazandıran numaralar Milli Piyango'nun resmi kanalları üzerinden ilan edilecek.

Eski Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun'un ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Denizolgun'un doktoru olduğu iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?