Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Chobani, Allentown'da yeni bir üretim ve lojistik tesisi kurmak için 1,2 milyar dolarlık yatırım yapacağını açıkladı. Projenin 900'den fazla kişiye istihdam sağlaması hedefleniyor.
Gıda sektörünün önde gelen isimlerinden Chobani, Allentown bölgesindeki operasyonlarını genişletmek adına önemli bir adım attı. Şirket, bölgede 1,2 milyar dolarlık yeni bir üretim ve lojistik tesisi kuracağını duyurdu. Bu stratejik hamle kapsamında Keurig Dr Pepper'ın mevcut tesis ve altyapısı devralınırken, karşılığında Keurig Dr Pepper'ın Chobani bünyesindeki hisselerini geri alacağı belirtildi.
Yeni tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte 900'den fazla kişiye yeni iş imkanı sağlanması planlanıyor. Chobani, bu yatırımla birlikte ABD genelindeki üretim ağına yaptığı toplam harcamayı 4 milyar doların üzerine taşımış oldu.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İstanbul'da düzenlenen Foodist Gıda ve İçecek Fuarı, sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye ekonomisinin büyüme verilerini paylaştı.
Trabzon'da kent içi ulaşımı rahatlatması hedeflenen raylı sistem projesinin temeli atıldı. Bakan Uraloğlu, hızlı tren ve yeni havalimanı projelerinin de yolda olduğunu duyurdu.
Şili, Arjantin, Bolivya ve Peru, enerji geçişinde küresel tedarikçi olmak için stratejik mineraller alanında iş birliği kararı aldı. Dört ülke, yatırımları artırmak ve teknik destek sağlamak amacıyla ortak bildiri imzaladı.