Çiftçilere 110,5 Milyon Liralık Destek Ödemesi Başladı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
15f8807bf5ff02ff512d821babb15438d7b2f7a0ce5887cca2349427509ee303.webp

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere yönelik tarımsal destek ödemelerinin hesaplara aktarılmaya başlandığını duyurdu. Toplam tutarın büyük bir kısmı kırsal kalkınma yatırımlarına ayrıldı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilere yönelik toplam 110,5 milyon liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, sağlanan desteğin 108 milyon 987 bin 299 liralık kısmı kırsal kalkınma yatırımları için kullanılacak.

Destek paketinin geri kalan bölümünde ise bitkisel üretim için 746 bin 330 lira, planlı üretim faaliyetleri için ise 742 bin 810 lira ödeme yapılması kararlaştırıldı. Bakanlık, söz konusu desteklerin tüm çiftçiler için hayırlı ve bereketli olmasını diledi. Ödemelerin bugün hesaplara geçmesiyle birlikte üreticilerin finansal ihtiyaçlarına katkı sağlanması hedefleniyor.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Sakatlığı bulunan Trabzonsporlu futbolcu Tim Jabol-Folcarelli, tedavi sürecini İstanbul'da sürdürüyor. Oyuncu, dört haftalık iyileşme döneminin ilk haftasını geride bıraktı.

İzmir'in Menderes ilçesi açıklarında motor arızası nedeniyle sürüklenen 31 göçmen kurtarıldı. Ekipler aynı bölgede tespit ettikleri başka bir bottaki 21 kişiyi daha yakaladı.

Uşak'ta gerçekleştirilen operasyonda binlerce kutu hayvansal ilaç ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?