- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 22,168
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere yönelik yeni destek ödemelerini başlattı. Toplam tutarın 450 milyon lirayı aştığı açıklandı.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarımsal destekleme ödemeleriyle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Yumaklı, çiftçilerin üretim faaliyetlerini desteklemek amacıyla toplam 450 milyon 11 bin 586 liralık kaynağın hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacağını duyurdu.
Bakanlık tarafından sağlanan bu mali destek, tarımsal üretimin sürdürülebilirliğini sağlamak ve çiftçilerin girdi maliyetlerini hafifletmek amacıyla gerçekleştiriliyor. Ödemelerin çiftçilerin hesaplarına aktarılma süreci halihazırda devam ediyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Çiftçilere tarımsal destekleme ödemeleri yapılıyor
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Susurluk ilçesinde geniş kapsamlı bir park projesini tamamlayarak vatandaşların kullanımına sundu. Proje kapsamında altyapı çalışmaları da eş zamanlı olarak yürütüldü.
Yalova Valiliği, kent genelindeki spor tesisleri ve su kaynaklarını koruma projeleri için milyonlarca liralık bütçe ayırdı. Vali Ahmet Hamdi Usta, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla spor yatırımlarına öncelik verdiklerini belirtti.